SB Jaws II Suomen Cuppiin

SB jaws lähettää kaudella 2013-2014 huimasti kehittyneen miesten kakkosjoukkueen edustamaan organisaatiotaan Salibandyn Suomen Cuppiin. Kiireiltään vaivoin tavoitettu joukkeenjohtaja Henry Grönholm, ehti kommentoida asiaa vain lyhyesti.

Olen tulevaisuuden suhteen luottavaisella mielellä. Joukkue aikoo treenata läpi koko kesän ja rinkiin on saatu erittäin iskukykyisiä pelaajia. En vielä tässä vaiheessa perusharjoituskautta halua kommentoida nimiä tai huhuja – voin vain sanoa että koossa on todella pahaa jälkeä tekevä joukkue. Me pelkäämme vain Jumalaa, Emme liigajoukkueita tai muita nönnönnöö divarisakkeja.

 

Jaws II näytti jo pienellä ydinporukallaan osaamistaan kevään kahinoissa kaatamalla Savon Sanomat-turnauksessa Welhojen edustusjoukkueen rungosta koostuvan miehistön ja taistelemalla hienosti hopealle liigaosaamistakin omistavaa joukkuetta vastaan. Suomen Cup on luonteva askel kehittyvän joukkueen taipaleella kohti maan terävintä huippua.