Sb jawsII pesi valkopyykkiä Studentialla

Sb Jaws – BCK 9-4

Lauantaiaamun varhainen ottelu näytti suhteellisen väsyneelle sinivalkoisten näkökulmasta. Vastuuturnaustaan järjestävä BCK oli päässyt jo aamulla kaukaloon lämmittelemään, ja tuli yllättävän hyvällä jalalla vastaan Vilpposen ja Vaherton edellisviikkoisten tupareiden väsyttämää jaws-miehistöä.

Jatkuvan juhlimisen ja ja suurien puheiden kangistamat jalat pystyivät antamaan kahdessa ensimäisessä erässä vain säälittävän vähän tehoja nopeasti liikkunutta BCK:ta vastaan. Jotenkuten sinivalkoiset onnistuivat kuitenkin roikkumaan mukana ja jaksoivat pysytellä aina maalin edellä vihulaista. Korhonen auttoi pelaamalla hyvää ottelua maalissaan. Puolustus olikin pulassa hyökkääjien laskiessa puolustusvelvoitteeseensa vain ajoittain. Flegmaattinen oman alueen pelaaminen ja löysillä nilkoilla liikkuminen tekikin ottelusta jännitysnäytelmän, joka ratkesi vasta toisen erän loppupuolella.

Suoraan aamujäiltä salibandykaukaloon saapunut Kemiläinen alkoi innostua pelaamisesta toisessa erässä, ja karkasi vastustajilta rintakarvan mitalla. Kaksi Kemiläisen tehtailemaa pikamaalia auttoi sinivalkoiset karkuun. Seuraavana iski vielä kapteeni Nylund vastustajan lopulliseen ahdinkoon juoksemalla pallon maaliin maalivahti Korhosen syötöstä. Matilainen paukutteli vielä lakisääteisensä päälle ja lukemat taululla alkoivat näyttää sille mille pitikin. Oman auttavan kätensä Jawsin miesten nopeuteen antoi myös uusi naispuolinen huoltajamme Henna, joka jaksoi uhrautuvasti toteuttaa joukkueenjohdon pienimmätkin toiveet, hartiat tulivat hierotuksi ja pienet haavat paikatuksi. BCK antautui jälleen Jawsin miehistölle, mutta pisti tälläkertaa kampoihin huomattavasti edellistä kohtaamista voimakkaammin.

Sb Jaws – HuPa 13-1

HuPa pelissä korvasi Heikkinen, Korhosen maalinsuulla ja joukkueen ykkösveska siirtyi vikittelemään naispuolista huoltajaamme. ( ilmeisesti onnistuen laineissaan, sillä heidän nähtiin muuttaneen yhteen !! nopeaa toimintaa jopa Korhoselta. )

Nuorisojoukkuetta vastaan lähdettiin edellistä ottelua paremmalla temmolla, mutta nopeasti peli alkoi kääntyä turhan pikkutarkaksi nysväämiseksi. Kun hailauma huomasi että maaleja alkaa tulla ovista ja ikkunoista, ryhtyi miehistö käyttämään aivojaan tilanteissa liikaakin. Aivojen käyttö ei ole koskaan ollut Jawsin paras osa-alue ja se näkyi. ( vaikka Nulpposella oli huhujen mukaan pitkä matikka ) Tilanteisiin ei menty selkäytimestä lähtevillä, primaaleilla ratkaisumalleilla, vaan vastustajan kanssa leikittiin kuin kissa hiirellä. Monta hyvää maalipaikkaa hukattiin liian epäitsekkäillä syötöillä ja ns. “Hienoja maaleja tavoittelemalla.”

Maalintekoharjoituksissa onnistuttiin kuitenkin loppupeleissä mallikkaasti. Niklas Toskala avasi kauden maalitilinsä ja jo edellisessä pelissä apinansa pudottanut Virtanen kävi kentällä hieraisemassa hattutempun. Uskomattomalla mörssärillään laukauksia jaellut Virtanen aiheutti huhujen mukaan vastustajille pelkotiloja, joiden vuoksi Varkauden bussiasemalla oli valmistauduttu laajaan kriisiapuun.

Oskari “Zlatan” “Hera” “Sika” Vilpponen läpsäytteli kepillään niinikään kolme maalia ja pelin jälkeen paljastui, että myös Manninen oli tekaissut salaa samanverran häkkejä. Nöyrän miehen maineessa oleva pelaaja ei vain ollut viitsinyt mainita siitä pelin tiimellyksessä. Matilainen otti osaa peliin kahden maalin ja neljän syötön voimalla, nostaen näin turnauksen tilinsä jo uskomattomaan kymmeneen pisteeseen. Kun sinivalkoinen kone oli sitten lähtenyt vihdoin käyntiin, murskasi se armottomasti kentälle oranssipaitaisen joukkueen ja peli vihellettiin poikki jo kesken kolmannen erän.

Kolme turnausta jäljellä – Jaws jatkaa sarjajohtajana.

Nulpponen tiputtaa

Nulpponen tiputtaa

_DSC0465

Nuo miehet uljaat

Nuo miehet uljaat

_DSC0447 _DSC0446

Verellä ja hiellä

Verellä ja hiellä

_DSC0427 _DSC0435

DSC_0014 DSC_0020 taist DSC_0002